COOPERATIVA

Signatura Estatuts Supercoop 2015-2016 on PhotoPeach PROJECTE EJE

La cooperativa sòcia d'aquest any son la cooperativa andarica del centre I.E.S Selges d'Asturias i esta formada per 16 nois i noies de 4t.


LOGOTIP SUPERCOOP
És una bola del món que representa que nosaltres som ciutadans i formem part de aquest món i amb la cooperativa hi participem activament. També és una manera de representar que si tots coparem bé sortirem guanyant i podrem guanyar diners per donar ONG.

 PRESENTACIÓ DE LA COOPERATIVA 2015-2016Benvinguts a la nostra cooperativa!!!
Som un grup de 21 persones entre professors i alumnes de 3r i 4t de l'ESO de l'Institut Carles Rahola i Llorens de Girona.
Us presentem la nostra cooperativa perquè conegueu totes les activitats que realitzem.
A més d'assistir a les classes ordinàries, estudiem màrqueting i emprenedoria. També treballem a l'hort de l'institut i al taller de fusteria. D'aquesta manera obtenim productes i fabriquem objectes de diversos materials per tal de vendre'ls. Fem intercanvi amb altres cooperatives i participem als mercats locals. Els beneficis els repartirem entre els integrants de la cooperativa i l'ONG que decidim entre tots doncs funcionem com a assemblea i totes les decisions es prenen de comú acord.
Pensem que aquesta experiència serà molt positiva per a nosaltres doncs aprenem coneixements que ens serviran per al futur.
Us convidem a conèixer la nostra bonica ciutat, Girona, situada al nord-est de Catalunya i encara que és una capital petita, té l'atractiu de les grans ciutats. Es pot passejar tranquil·lament per la ciutat històrica (barri jueu), visitar els monuments, anar de compres i gaudir dels millors serveis d'oci i restauració.

PRESENTACIÓ DE LA COOPERATIVA 2014-2015


Som els alumnes de 3r i 4t de l'Aula Cooperativa de l'Institut Carles Rahola de Girona.. Som un total de 20 socis, 8 noies i 12 nois. Tot i que no tenim l'assignatura d'emprenedoria fem la feina de la cooperativa en diverses assignatures: a mates fem les factures i albarans, a tecnologia fabriquem els productes, a educació visual i plàstica fem el màrqueting, etc.

La nostra ciutat és Girona, on hi ha una preciosa catedral amb una nau gòtica de les més grans de tot Europa. Però nosaltres ens sentim molt del nostre barri, Germans Sàbat d'on som la majoria de socis.


Hem escollit el nom d'1'ITS perquè representa que treballem de manera conjunta, cooperant uns amb els altres i ens ha semblat una manera divertida de representar a tot el grup amb un logotip que combina imatge i lletres.


El nostre objectiu és conèixer i posar en pràctica els valors de la cooperació: democràcia, igualtat i solidaritat; i aprendre a funcionar i gestionar-nos com una empresa. També hem decidit que els beneficis ens els repartirem entre els socis de la cooperativa per poder fer una sortida conjunta i alhora donarem un 10% d'aquests a una ONG que encara no hem decidit.

MERCAT SOLIDARI DE NADAL


El dimecres 17 i el dijous 18 de desembre durant el primer pati, en el vestíbul de l’Insititut vam fer el Mercat Solidari de Nadal. Veníem productes fets al taller de tecnologia i a l’optativa de ceràmica: joguines de fusta, ornaments nadalencs, clauers, imans...


aula coooperativa on PhotoPeach
Les coses que més ràpidament es van vendre van ser els ornaments nadalencs. Qui més va comprar foren els professors. La veritat és que hem començat molt bé i vam fer una bona caixa, que ens servirà per continuar treballant i invertint en més productes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada